Mutatkozzanak be a NIVEA újdonságai zsíros bőrre!

fullbeauty

A fokozott faggyútermelés, gyakran  kamaszkor után is zsíros, vagy bizonyos területeken zsírosodásra hajlamossá teszi  az arcbőrt. A kitágult pórusok, a kifényesedő, olajosan csillogó bőr, a mitesszerek és pattanások megjelenésére való hajlam, sajnos ismerős jelenség lehet egyes hölgyeknek. És persze nagyon bosszantó is. A stressz, a hormonális változások és bizonyos élelmiszerek pedig még inkább növelhetik a faggyútermelést, és ronthatják a bőr állapotát. A Nívea újdonságai, ezekre a problémákra ajánlja termékeit.

nivea_oil.jpg

Ez a bőrtípus speciális bőrápolást igényel: Van ugyanis az a bizonyos az a bizonyos hármas aranyszabály, amit ajánlott minden nap betatani.

A zsíros bőrtípusnak, tehát speciális igényei vannak, melyeket szem előtt kell tartanunk a napi bőrápolási rutin kialakításánál. A tisztítás, tonizálás és hidratálás hármas aranyszabálya a zsíros bőrtípus esetében is áll, de kiemelten fontos, hogy a különböző műveletekhez a bőrtípusnak megfelelő termékeket válasszuk. A NIVEA új, zsíros, problémás bőrre kifejlesztett magnolia kivonatot tartalmazó termékcsaládját kifejezetten ezeknek a speciális igényeknek megfelelően fejlesztették.

Első az arctisztítás:

nivea_3_az_1-ben_arctisztito_zsiros_problemas_borre_1699ft_1.jpgFontos, hogy az arctisztító olajmentes legyen, lehetőleg gél alapú, mely nem hagy filmréteget a bőrön. A túlzásba vitt arctisztítás azonban kiszáríthatja a bőrt, ami még intenzívebb működésre készteti a faggyúmirigyeket. Tehát csak óvatosan!

A bőr rendszeres radírozása, az elhalt hámsejtek eltávolítása kiemelten fontos: így csökkenthető a pórusok elzáródásának, a mitesszerek és pattanások kialakulásának esélye. A 3 az1- ben arclemosó: alaposan tisztít és mattít, órákon keresztül megelőzheti az arcbőr kellemetlen csillogását. Arcradírként használva alaposan tisztítja a pórusokat, segít megelőzni a mitesszerek, és pattanások kialakulását. Maszkként alkalmazva javíthatja a bőr állapotát, és üde arcszínt kölcsönöz.

Ajánlott fogyasztói ára 1699Ft.-

 Ezután jöjjön a tonizálás:

nivea_control_shine_porustisztito_arctonik_zsiros_problemas_borre_1699ft.jpg

Ez az újdonság: alkoholmentes arctisztító tonik magnólia kivonattal, mely segít megelőzni a pattanások és mitesszerek képződését. Kíméletesen távolítja el a faggyút és a szennyeződéseket anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt.

Ajánlott fogyasztói ára 1699.-

 

És végül, az elmaradhatatlan hidratálás:

A zsíros bőr számára is fontos a hidratáció, de kell figyelni arra, hogy a hidratáló krém olajmentes, könnyű és gyorsan beszívódó legyen, esetleg tartalmazhat mattító pigmenteket is, hogy csökkentse a bőr kifényesedését.

nivea_nappali_arckrem_zsiros_problemas_borre_doboz.jpgProblémás, nagyon zsíros bőrre viszont ezt a nappali krémet ajánljuk:

nivea_nappali_arckrem_zsiros_problemas_borre_1749ft.jpg

 

 

Ez a krém, igazán hosszan tartó hidratálást nyújt a pórusok eltömítése nélkül. Segít megelőzni a mitesszerek és pattanások kialakulását, finomítja a pórusokat, és csökkenti az arcbőr kellemetlen csillogását.

 

Ajánlott fogyasztói ára 1749.-



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr257273403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...