Forró csókok tavaszra!

fullbeauty


A Rimmel London bemutatja nekük az új Oh My Gloss-t, amely egy  hosszan tartó, ajakbarát, ragyogó szájfény. Mivel jön a tavasz, szükségünk lesz az érzéki ajkakakra, melyek akár 6 órán át is megtartják bájos fényüket! Szóval Hölgyeim: ragyogásra és csókokra felkészülni!

oh_my_gloss.jpg

 

Ez a trendi make-up márka még tovább emelte hosszan tartó hatását az argánolaj és E vitamin hozzáadásával. Az ajkak hidratáltak és kellemes érzetűek maradnak hosszú órákon keresztül. A formulát a Rimmel fénymegtartó technológiája jellemzi, ami lehetővé teszi a hosszan tartó 3D-s hatást. Egy könnyed új generációs textúra, melyet mindenki szeretni fog. Hihetetlenül valós friss színek, non-stop fény és csodás hidratálás… ajkaid hálásak lesznek neked!

Márciustól már kaphatóak is az üzletekben!


1399.-
 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr447261963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SodalisO · http://hataronkivul.blog.hu/ 2015.03.12. 09:09:41

valaki kipróbálta már ? kellene némi személyes tapasztalat, addig nem venném meg. Íze, tartóssága ? Nagyon ragacsos ? :-))

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...