Az erőteljes, legyőzhetetlen férfiak illata

fullbeauty

A közkedvelt Paco Rabanne Invictus egy új, különleges Collector kiadásával kedveskedik az illat szerelmeseinek. Az Invictus Collector a 100ml-es EdT illat mellett most egy  egy 10ml-es travel size parfümöt is tartalmaz. Így már nincs akadály, hogy a férfi táskákban, edzőfelszerelésekben bármikor elérhetővé váljon az illat, biztosítva ezzel az azonnali frissességet. Az illat csomagolásán egy ingyenesen letölthető edzésterv található, melyet Nick Youngquest – az Invictus arca – prezentál. A különleges külső változatlan illatot rejt.

pako_1.jpg

 De mit is jelent az illat neve?

Az invictus: erőteljes férfiasság és latin identitás büszke hirdetője. INVICTUS = legyőzhetetlen, egy hős, akinek senki és semmi nem tud ellenállni. A régi időkben a sportolókat isteni jellemzőkkel ruházták fel, napjaink sportolóira szintén ideálként tekintünk. Ünnepeljük és imádjuk őket, a stadion istenei, de elsősorban férfiak!

pako_3.jpg

Ejtsünk pár szót az illatról is...

Ez az érzékien friss kompozíció éles kontrasztot alkot a hagyományos férfi illatok megközelítésével. Nem egy könnyed nyári permet, sem egy hagyományos kölni, az Invictus egy nagyon strukturált illat, hangsúlyos alappal és mélységgel. Hogy megalkossák, és elérjék ezt az érzékien friss jegyet, a hagyományos illatpiramist mellőzték; két fő, de teljesen ellentétes akkord köré építették fel az illatot. Az Invictus a szavak, az erő, az érzékek és értékek robbanása: egy friss-fás illat, erős és fűszeres

És íme a 10 ml parfüm, ami minden pasi táskájában elfér. Opako_4.jpg

 

Osszátok meg ezt a posztot sok ismerőtökkel, barátaitokkal, mert hamarosan egy kis meglepetés vár Rátok!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr657245295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...