Mindent amit tudni akarsz a dermorolleről...

fullbeauty

 

Ha már látott valaki dermarollert, tudja miről beszélek: olyan, mint egy középkori kínzóeszköz. Nem túl nagy, pont mint egy toll, és a végén van az a 2-3 cm hosszú henger, amiből 192 db, 1.5mm hosszú, nemesacél tű mered ki, 8 sorban. A beavatkozásoknál használt dermaroller tüskéínek hossza 1.5 mm-nél kezdődik, és a bőr vastagságától függően használhatunk akár 3 mm hosszú tüskéket is.
dermo_1.jpg
 
Mire jó ez a módszer? A kollagén indukciós kezelés egy stimulációs módszer, a bőrünkben, kb. 20 éves korunk után fokozatosan lebomló elasztikus rostokat és kollagén rostokat építi fel ismételten. Nemcsak kifejlett ráncoknál jó módszer, hanem hosszú távú befektetésként a bőr egészségének, feszességének, szépségének megőrzését is végzi. 1.5 mm mélységben már stimulálható a bőrt támasztó és rugalmasságát biztosító kötőszövet, amelyben minden egyes szúrás beindítja a regenerálódási mechanizmusokat, és a saját kollagén újdonképződést. A bőr simává, egyenletessé válik, a pórusok ezáltal másodlagosan összehúzódnak, finomabbá válnak, már akár az első használat után. Az új kollagén kialakulásához átlagosan 4 hét kell, ez után látható és érezhető a változás. A kezelés nem fáj, ugyanis a megfelelő sterilitás mellett, helyi érzéstelenítést végezzük, egy lidokain tartalmú krém felvitelével.
A kezeléssel párhuzamosan – a páciens bőrtípusától és bőrállapotától függően egyénileg megválasztva - egyéb hatóanyagot is alkalmazhatunk pl. hyaluronsav, növekedési faktor, őssejtes szérum, polinucleotid koktél, vagy növekedési faktoros kollagén koncentrátum, amellyel a spontán kollagén képződésen túl további tónusnövekedést, ránccsökkentést lehet elérni. A tüskék nyitotta csatornákon keresztül a hatóanyag pontosan a kezelendő mélységbe kerül, és maradéktalanul kifejti a hatását.
Fontos tudni, hogy egy dermarollert sem lehet úgy sterilizálni, hogy ne sérüljön a tüskéje, ezért minden páciensnek saját dermarollere van, amit a kezelés előtt és után fertőtleníteni kell. A jó dermarolleres kezelés után pár órán keresztül tartó bőrpír, és egy-egy apró pontszerű vérzés várható szövődmény, de több napig tartó gyulladás, hámlás nem alakulhat ki.
És kinek  ajánljuk a kollagén indukciós kezelést? Aki szereti a természetességet, és akár már megelőzésképp szeret foglalkozni a bőrével. A bőr tónusa javul, a bőr felszíne, sőt akár pigmentációja is észrevehetően egyenletesebbé válhat a terápiával, anélkül, hogy az izmok természetes mozgásába beleszólnék, vagy akár az arcvonásokat megváltoztatnánk.
Ha szeretnéd, hogy tavaszra bőröd is megújuljon, akár a természet, akkor jelentkezz be Kacsó Sára mesterkozmetikushoz, aki garantáltan megszépíti bőrödet.
Kacsó Sára
Jean Louis David Szépségszalon
Tel: 06 70 779 71 02


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr1007231033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...