Új szolgáltatatások a Jean Louis David szalonban!

fullbeauty

 

Bizonyára emlékeztek, hogy már 2 éve itt van Magyarországon a Jean Louis David szalon. Az én frizurám is itt készül, és nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Mi nők pontosan tudjuk, jó fodrászt találni nem könnyű dolog...A jó hír, amit most megosztok Veletek, hogy új szolgáltatással bővűlt a Jean Louis David Budapest szalon. Profi kéz-és lábápolás kapott helyet, magas szintű temékekkel, egészen pontosan Shellac, és Vinylux körömlakkokkal.

 

kacso_2.png

A szolgáltatás tényleg profi, precíz, és csak szuperlatívuszokban tudok beszélni Kacsó Edit munkájáról, amit természetesen, már ki is próbáltam. Szóval, ha körmöst vagy egy profi lábápolót kerestek, ne hezitáljatok: Editet a Full Beauty garantálja! Egy- két munkáját, és őt magát is bemutatom Nektek.

kacso_1.png

És végül de nem utolsó sorban, egy kis vizuális inger a minőségi termékekről, amikkel Edit dolgozik:

kacso_3.png

 

Összefoglalva tehát, a szolgáltatások a következők:


-  Manikűr és pedikűr


-  Spa kéz és lábápolás


-  Parafinos kéz és lábápolás


-  Zselés műköröm építés

-  Japán manikűr

 Kacsó Edit

06 / 70 70 55 979

Jean Louis David szépségszalon

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr467220151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...