Báj helyett extázis...

fullbeauty

 

Egy új illat kreációjával lepett meg minket a Nina Ricci. Az újdonság mintha letért volna a kislányosan bájos „vonalról”,- ez volt az első gondolatom, mikor először megillatoltam a sajtótájékoztatón - és ezzel az új illattal mintha inkább, most egy igazi, érett nő álmát, annak legtitkosabb vágyával együtt komponáta volna meg. Egy nő, aki érvényesíti jogát, hogy minden érzékével kifejezze örömét. Az öröm, mely tele van meglepetéssel, mely felizgatja,  és elárasztja őt.

 

lextase_2.jpg

 

A nőiesség maga az érzékiség. Fontos, hogy elfogadjuk magunkat még akkor is, ha meztelenenek vagyunk...Tűz, szabadság, határozottság. Egy női erotikus álom, egy képzeletbeli és érzéki utazás lénye legbelsőbb rétegeiig, egészen az út végi extázisig: L'Extase.

Az illat arca: Laetitia Casta a francia elegancia valódi megtestesítője. Az alak, a vonzerő, egyedülálló fotogén jelenlétét, olyan arccal, ami nem a divattól vagy a filmekről szép, hanem akkor is, amikor sminknélküli, természetes. Vad és kifinomult ugyanazzal a mozdulattal. Laetitia Casta az időtlen ikon szenvedélyességének kifejezője.

 

Ejtsünk szót az illat összetevőiről is:

Az illat leplezetleül felidézi a női vágyat. Egy akt, ami az érzékiség kivirágzása. Két akkord, erőteljes és titokzatos, hajtja és visszatartja egymást.A fehér szirmokból rózsacsokor épül, kiemelve annak természetességét, majd rózsaborssal rendeződik, akár egy finom selymes simogatás.Aztán felfedi magát a fátyolos pézsmaillat, mely mámorító és élénkítő. A benzoin és a virginiai cédrus finoman követi egy lélegzetnyi pézsmával és ámbrával.

 

A parfüm doboza púderes rózsaszín textúrájú. A márka jelzésének arany logója és a széles fekete illetve a keskeny rózsaszínű „szalag” teszi még bujává. A fekete betűk ígérete a L'Extase: "Szabadítsd fel a fantáziád".

lextase.jpg

Ha szereted a szenvedélyes,és buja illatokat, akkor tavaszra csak ajánlani tudom ezt az újdonságot. Az illathoz tartozik testápoló és tusfürdő is. Engem teljesen elbűvölt, próbáld ki Te is!

30ml edp – 16.500Ft

50ml edp – 22.900Ft

80ml edp – 28.900Ft

Sensual Body Lotion 200ml – 11.900Ft

Shower Gel 200ml – 11.900Ft

 

 

 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr367175437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...