Csókra csábító újdonságok!

fullbeauty

Végre hozzánk is megérkeztek a Labello ajakbalzsamok! Az apró, bájos tégelyek hidratáló komponensekben, shea vajban és mandula olajban gazdag balzsamot rejtenek, és málnás, kókuszos, vaníliás, illetve original változatban érhetőek el. Ezekkel az édes kis balzsamokkal pillanatok alatt varázsolhatod bársonyosan lággyá ajkaid!

Ott a helye a te neszesszeredben is!

labello_ajak_kepek.jpg

 

A Labello Raspberry Rosé Ajakbalzsam egy igazi telitalálat, kimondottan akkor, ha Valentin-napra készülsz. Romantikus rózsás árnyalata, és finom málnás illata garantáltan elvarázsolja majd kedvesed is!

Imádnivaló, akár egy fincsi macaron…

Ha te is szereted az édességeket, a Labello Vanilla & Macadamia Ajakbalzsamot mindenképpen ki kell próbálnod! Bódító vanília, kényeztető textúra, kellemes fény az ajkakon... Mi kellhet még egy igazi Valentin-napi csókhoz?

labello_2.jpg

Ha ajkaid regenerációra vágynak, kezdd az alapokkal! A Labello Original Ajakbalzsam nemcsak hidratálja, de meg is nyugtatja ajkaid, enyhíti az érzékeny bőrfelület kiszáradását, és segíthet visszaállítani ideális vízháztartását.

Az ajakbalzsamok ajánlott fogyasztói ára: 919 Ft

 

Már kapkatóak a DM üzletekben!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr187133121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kászon Tomi · http://kulturjunkie.blog.hu 2015.02.02. 13:24:02

Nem tudom, de én fiú létemre is kiakarom ezt próbálni... :D Egyébként ezek ápolják is mondjuk a kiszáradt ajkat, vagy csak illatoznak?

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...