Myrla nyereményjáték 2. forduló

fullbeauty


Minden nő szeretné meghosszabbítani bőrének fiatalságát. Azt, hogy ezt leghatékonyabban egy éjszakai arcápoló rendszeres használatával érjük el, már senkinek sem újdonság, hiszen bőrünk ilyenkor tudja legeredményesebben magába szívni a tápanyagokat. A Full Beauty ajánlata: a Myrla Hydrafill Anti-Aging éjszakai krémje, ami a bőröregedés első jeleivel kívánja felvenni a harcot az éjszakai szépségápolás részeként.

 

myrla-1.png

Mit tartalmaz e csodás bőrápoló? Q10 tartalma a bőr természetes sejtmegújulását támogatja. Különleges nano Q10 formulája a bőr mélyebb rétegeibe juttatja a Q10 hatóanyagot értékes növényi olajcseppekben.

Hidratál és regenerálás is egyszerre. A shea vaj kiválóan szívódik fel a bőrben, hosszan tartó hidratáló hatást fejt ki. A ráncokat kisimítja, serkenti a bőr öngyógyító képességét, csökkenti a bőrirritációkat. A szőlőmagolaj kitűnő hidratáló tulajdonságának köszönhetően táplál és regenerál.

Ránctalanító hatása is kiváló. Q10 tartalma javítja a sejtek energiatermelését és a sejtmegújulási folyamatot. Antioxidáns hatásának köszönhetően hatékony a szabadgyökök ellen. Belülről tölti fel a bőrt, így segíthet a ráncok elleni küzdelemben.

Nappalra ajánljuk az éjszakai krém párját a Hydrafill Anti-Aging Nappali krémet érzékeny bőrre. E két hatékony bőrápolóval, eredményesen, és látványosan késleltethetjük a bőr idő előtti öregedését, amit most egy szerencsés olvasónk meg is nyerhet!

myrla_nyeremeny_2.jpg
 

Még ami nagyon fontos, és mindkét termékre vonatkozik:

- Kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaznak - Mesterséges tartósítók nélkül készültek - Parabénmentesek - Parafinmentesek - Színezőanyag-mentesek - Állatokon nem tesztelték

És hogyan lehet megnyerni a két csodás terméket? Osszátok meg a posztot, és lájkoljátok a Myrla facebook (https://www.facebook.com/MyrlaRanctalanito?fref=ts) oldalát! Csak ennyi. A többit bízzuk Fortunára. Hajrááá! Sok szerencsét és izgalmas játékot kívánunk Nektek!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr227117393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Édenné Judit 2015.01.30. 15:18:16

Megosztottam, szeretném megnyerni. :)
Szép hétvégét kívánok!

Agnes Napocska Ambrus 2015.01.30. 17:56:49

• m • e • g • o • s • z • t • v • a.....csodás

Márton Ivett 2015.01.30. 20:57:54

Megosztva, szuper (Y) :)

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...