Van megoldás az érzékeny bőrre!

fullbeauty

Az atópiás dermatitisz (vagy atópia), vagyis a bőr krónikus gyulladása világszerte egyre több családban fordul elő, és statisztikailag a második leggyakoribb ok, amellyel bőrgyógyászhoz fordulunk. A betegségben szenvedő páciensek ördögi körben keringenek: a bőrük nagyon száraz, hámlik, ami viszketéshez és fellángolásokhoz vezet. A bőr vakarását követő átmeneti megkönnyebbülés irritációhoz és ezáltal további vakarózáshoz vezet. Az akut fellángolások rendszeresen ismétlődnek, ami hozzájárul a páciensek életminőségének tartós romlásához.

 lipikar_balzsam_ap_visual.jpg

A La Roche-Posay egyedülálló tudományos felfedezést tett: a mikrobióm, vagyis a testünkben élő mikroorganizmusok közössége felelős a bőr természetes védőfunkciójának fenntartásáért, az atópiás bőrön pedig a mikrobióm nincs egyensúlyban. A siker kulcsa ezen egyensúly visszaállítása. Ebben segít a Lipikar Baume AP+ .

Az új, szabadalmazott Aqua Posae Filiformis hatóanyag kettős hatást fejt ki az atópiára hajlamos bőr két meghatározó tényezőjére.

A felszínen – egyensúlyba hozza a mikrobiómot, ezzel felfüggeszti az akut fellángolást és stabilizálja a tünetmentes állapotot

A bőr mélyén, belülről – hosszútávon helyreállítja a bőr barrierfunkcióját és csillapítja az irritációt

lipikar_balzsam_ap_400ml.jpg

A felszínen – egyensúlyba hozza a mikrobiómot, ezzel felfüggeszti az akut fellángolást és stabilizálja a tünetmentes állapotot. Az eredmények már akár egy hónap múlva láthatók: a bőrszárazság és a viszketés hatékonyan csökken, az akut fellángolások közötti időtartam kitolódik.
Az egyedülálló formula 50% bőrnyugtató hatású La Roche-Posay termálvizet és két értékes hatóanyagot tartalmaz magas koncentrációban: 4% Niacinamide-ot az azonnali bőrnyugtatásért és 20% shea vajat (karitévajat) a bőr intenzív táplálásáért

Két méretben kapható: 200 ml puha tubusban a mindennapi kényelmes használatért és 400 ml pumpás, gazdaságos kiszerelésben az egész család számára. Csecsemők és gyermekek érzékeny bőrére is nagyon ajánlott!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr787114727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...