Mert Marilyn tényleg örök...

fullbeauty

 

A Max Factor bejelentette, hogy legújabb arca nem más lesz, mint a világ talán leghíresebb, és egyben legszexibb nője, a halhatatlan ikon: Marilyn Monroe. A választás nem is lehetne találóbb, hiszen annak idején éppen az ifjabb Max Factor volt az egyik, aki hozzájárult, hogy a fiatal, barna hajú Norma Jeane-ből az a platinaszőke szexszimbólum válhasson, akit ma Marilyn Monroe-ként ismer az egész világ.„Marilyn tette a duzzadó, vörös ajkakat, a selymes, világos bőrt és a drámai tekintetet a negyvenes évek ikonikus sminkjévé, ami azóta is meghatározza a szépség és divat világát.” – magyarázta döntését Pat McGrath, a Max Factor kreatív igazgatója.

marilynbignew.jpg

A Max Faxctor ezzel a példával szeretné ösztönözni a nőket, hogy merjenek változtatni, új színekkel kisérletezni, találják meg saját glamúros átalakulásukat.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr367080343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...