Öregedj később!

fullbeauty

 

Az új év beköszöntésével, mi nők hozzálátunk bőrünk, testünk, vagy akár frizuránk megújításához. Azt már tudja mindenki, hogy a prevenciónál, nincs is fontosabb. Szóval nem csak akkor kell hozzáfogni eszeveszetten tornázni, vagy bőrünket karbantartani, ha már látható jelek vannak...  A legmegfelelőbb ideje a megelőzésnek és az idő visszaforgatásának a tél. Ugyanis tavasztól őszig számos eljárás nem végezhető a fokozott fényérzékenység miatt. Mi a teendő, ha valóban tartós eredményeket szeretnél plasztikai beavatkozás nélkül? Vedd igénybe az alternatív bőrmegújító programokat, amik már a kozmetikai szalonokban is elérhetőek. Itt van például az Image Skincare O2 Lifting kezelése. A Full Beaty kipróbálta a kezelést, és csak pozitívat tudunk írni róla! Röviden összefoglalva a kezelés 3 dolgot tesz: hámlaszt, oxigenizál, és ragyogóvá tesz.

age_later.jpg

 


Fontos tudnunk, hogy ez az exluzív arckezelés, tiszta növényi őssejtes hatóanyaggal fiatalít és megelőzi az öregedés jeleit, a legújabb buborékos pakolás sejtszinten szállítja az oxigént, feltölti a bőrt és azonnali ragyogást biztosít. Csupán 5 egyszerű lépés szükséges a természetes szép bőr visszállítására:

o2_line2-1024x768.jpg

1.Lépés: Tisztítás

A Gel to Cleanser lemosóval eltávolítják a sminket és a szennyeződéseket.

2. Lépés : Lifting Peeling

Az Enzymatic Facial Peel hámlasztó gyümölcsenzimes termékkel, kíméletesen feloldják az elhalt hámsejteket.

3. Lépés: Oxigenizálás

A bőr egy Oxigenating Facial Masque buborékoló, és oxigenizáló pakolást kap, amelytől a megfáradt bőr azzonnal életteli és ragyogó lesz.

4. lépés: Fiatalítás

Ezután következik a Stem Cell Facial Enhancer őssejtes intenzív szérum felvitele. Az őssejtekben, antioxidánsokban, és erős növényi hatóanyagokban gazdag szérum, radikálisan megálljt parancsol az öregedési folyamatoknak.

5. Lépés: Védelem

A kezelt arcfelület a Tinted Moisturiter színezett fényvédő alkalmazásával, teljes védelmet kap az UVA/ UVB sugaraktól.

A bőr már egy kezelés után is ragyogó és liftingelt lesz. Ha kiakarod próbálni a luxus bőrápolás felülmúlhatatlan érzetét, ne tétovázz!

Jelentkezz be: Kacsó Sára mesterkozmetikusnál!

Jean Louis David szalon

Cím: Budapest, Gyorskocsi utca 22-24

Tel: 06 70 779 7102

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr137043633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...