Csodakrém született!

fullbeauty

A Garnier újdonságát egynesen ”csodakrémnek” is hívhatjuk, mivel az az öregedés jeleit minden bőrtípuson azonnal láthatóan és tartósan is javítja. A Garnier Miracle Skin Cream bőrátalakító krém 12 szabadalmat és 7 aktív hatóanyagot tartalmazó formulája segít felvenni a harcot az öregedés jelei ellen - azonnal látható és hosszantartó hatást is gyakorol a bőrre. Megfiatalítja a bőrtónust, a bőr ragyogóbb, simább és egyenletesebb, selymesebb tapintásúnak érződik, 24 órán át hidratál. Hosszútávon pedig az öregedés jelei láthatóan csökkennek: a  ráncok és foltok kevésbé láthatókká válnak, a bőr feszesebb.

garnier-miracle-cream-2.jpg

A koncentrált összetétel és a 20-as fényvédő faktor tartósan csökkentik a bőr öregedésének jeleit.   A Miracle Skin Cream-et használjuk reggelenként a megtisztított arcbőrre. A Miracle Skin Cream textúrája alkalmazkodik az arcbőr tónusához az egységesebb megjelenésért.

garnier-miracle-cream.jpg

A Miracle Skin Szemkörnyék Ápoló: az alkalmazkodó textúra a bőrrel érintkezve átalakul, és optikailag korrigálja az öregedés jeleit a szemkörnyéken. Azonnal egységesíti és ragyogóvá teszi a bőrt a szemkörnyéken. Tartósan látható eredményt várhatunk már 28 nap után - segít csökkenteni az öregedés jeleit, feszesít és segít regenerálni a bőrt a szemkörnyéken. 

Nappali krém  3 299 Ft,

Szemkörnyék ápoló  2 699 Ft

 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr17037595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...