Beauty news

fullbeauty

 

Tadammm! Demi Lovato, a  N.Y.C New York Color márka első Nemzetközi Márkanagykövete lesz. A tehetséges művész megjelenik majd a N.Y.C New York Color kozmetikumokat és körömlakkokat bemutató globális marketing és közösségi media kampányokban. Lovato, aki éppen világkörüli turnéra készül, először a 2015 tavaszi N.Y.C New York Color reklámkampányban szerepel majd. Demi Lovato magabiztos, játékos viszonyulása a szépséghez vetekszik a N.Y.C. New York Color küldetésével, miszerint divatos, innovatív, mégis zsebpénzbarát sminktermékeket kínál a legmenőbb New York-i divatipari trendek szerint.

Demi_PR_3A_037(CROPPED)_Lo Res.jpg

" Nagyon izgatott vagyok a N.Y.C New York Color-al való együttműködés miatt – mondja Demi Lovato. “A NYC termékekkel a különböző sminkek és trendek játékosan, könnyedén és mindenki számára elérhető áron megvalósíthatók!”

 nyc.jpg

Lovato a teljes N.Y.C. termékskálát képviseli, a szemhéjpúdereket, szempillaspirálokat, rúzsokat, púdereket és körömlakkokat is. A N.Y.C. New York Color arcaként megjelenik majd a nemzetközi multimedia kampányokban, sajtóanyagokon, online felületeken, eladáshelyi anyagokon és a közösségi médiában. A Demi készült kampányok kamerák mögötti jelenetei elérhetők lesznek a NewYorkColor.com és a New York Color közösségi media csatornáin.


 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr606893851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...