Odavagyunk az olasz tervezőkért!

fullbeauty

 

Mi tagadás, én is! De ezzel így volt idén, az egyik kedvenc sminkmárkám a BeYu is. A nemzetközi divattervezők munkájára idén ősszel óriási hatást gyakoroltak a geometrikus és prizmaszerű minták. a 3D hatások ,és persze az illúziók, melyek annyira misztikus hangulatot teremtettek a kifutókon.

 

MysticIllusion.jpg

 

Az olasz divattervezőkkel karöltve a Be Yu idén ősszel megalkotta a limitált kiadású Mystic Illusion kollekcióját. Titokzatos, erdei bogyós gyümölcs színárnyalatok kombinációja sötét színekkel, és misztikus hatásokkal. Nekem a kedvenceim a kollekcióból a  szemhéjpúderek, melyek természetesen luxuskivitelezések és a legújabb divattrendeket követi. Íme, csodáljátok meg i is!

Mystic 3.jpg

Mystic 1.jpg

Mystic 2.jpg

A tökéletes smink könnyen megvalósítható a három színárnyalatot tartalmazó Catwalk Star Eyeshadow szemhéjpúderpaletta bármelyikével. A Catwalk Star Eyeshadow szemhéjpúder használható érzékeny szeműek és bőrűeknek egyaránt. Ne tétovázzatok sokat, a kollekció limitált!

4990.-



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr736875499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...