Család, gondoskodás, Nivea...

fullbeauty

Hihetetlen gyorsasággal köszöntött be az ősz, és a rossz idő. Ebben én csak egy jót tudtam felfedezni, hogy hamarosan itt van a számomra legszebb ünnep, a Karácsony. Azt vettem észre, hogy ahogy közeledik a szeretet ünnepe,  még a mai, rohanó világunkban is picit érzelmesebbek, adakozóbbak leszünk ilyenkor.

nivea ajándékozás.jpg

A Nivea több mint száz éve családtag az otthonokban, épp ezért is tartják nagyon fontosnak a családok támogatását. Az SOS Gyermekfalvak Magyarországi alapítványa, és a Nivea már 13  éve sikereres együttmködést ápolnak. Idén a közös munka eredményeként a " hagyományosnak" mondott ajándékcsomagok mellett,  találkozhattok olyan különleges csomagokkal is, melyek az SOS Gyermekfalvak apró lakóinak alkotásait mutatják be. Szerintem nagyon eredeti és bájos ötlet. Íme a mi kedvenc csomagjaink:

 

NIVEA Ápolás csomag 1599Ft.jpgNivea ápolás csomag: 1599.-

NIVEA Care csomag 1599Ft.jpg

Nivea Care csomag : 1599.-

NIVEA csomag 899Ft.jpgNivea Csomag 899.-

 

NIVEA Hidratáló csomag 1599Ft.jpg

 

Nivea hidratáló csomag:1599.-

NIVEA Harmony csomag 1299Ft.jpgNivea Harmony csomag :1299.-

Az általam nagyon kedvelt Nivea karácsonyi csomagokat ezek a rajzok, még különlegesebbé, és egyedivé  tették. Biztosan sok szerettemet meg is lepek vele... Nektek, hogy tetszenek?



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr906857463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...