Lush nyereményjáték a mágia jegyében!

fullbeauty

 

Közeledik a Halloween, s gondoltuk egy kis játékkal kedveskedünk Nektek erre a hétvégére! Ez a játék a mágia és a boszorkányos dolgok kedvelőinek lett kitalálva! Telis-tele van olyan fürdőtermékekkel, amelyek a fürdőkádat egy csapásra bugyborékoló varázsitallal teli üstté változtatják.

WizardHat-500x500.jpg

Ahogy a neve is hangsúlyozza, ez az ajándék varázslósüvegként is funkcionál. A dobozban útmutatót, valamint egy zsinórt is találsz a kalappá való átalakításhoz, így minden adott, hogy felkészülj a varázslásara.

Ha teljes varázslatra vágysz most halloweenkor, szerezd meg ezt a süveget, ne légy mugli, a Harry Potter-könyvek varázsolni nem tudó szereplője!

Semmi mást nem kell tenned, mint lájkolni a Full Beauty oldalát: (https://www.facebook.com/pages/Full-Beauty/133104466738513?ref=ts&fref=ts) és máris nagy esélyed van, hogy az egyik süveg nyertese légy! Hajrá, jó játékot kívánunk  mindenkinek!

A Süveg tartalma:

Wizard habfürdő

wisard habfürdő.png

 

Sparkler fürdőgolyó

Sparkler-500x500.jpg

Star Light Star Bright luxusfürdő

StarLight-500x500.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr526831895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...