Álom és romantika

fullbeauty

GlamourGirl.jpg

 

Az ARTDECO új Glam, Moon, & Stars kollekcióját a végtelen csillagos égbolt ihlette, amelyet az álom és romantika hatja át. Elbűvölő galaktikus, csillogó színek, amelyek mint a csillagpor ragyognak az ajkakon, szemeken, arcon, dekoltázson és a körmökön.

Glam14_Gruppe_weiss copy.jpg

A limitált kiadású Eyeshadow Moonlight szemhéjfestékek használatával igéző tekintetet varázsolhatunk. Illatanyag- és lanolin mentes szemhéjfestékek nyolc színárnyalata közül választhatunk. A csillagos, nyomott minta egyedivé teszi a terméket. Finom textúrájának köszönhetően felvitele egyszerű és viselése könnyű.  No. 03 "evening star", intenzív sötétkék, No. 06 "violet sky“, sötétlila, No. 25 "brilliant teak“, világosbarna, és a No. 35 "grey glitz“, világosszürke árnyalatok ragyogóvá varázsolják a tekintetet.

 

Eyeshadow11.jpg

 

Az Art Couture Lipstick rúzsok No. 305 "pearl raspberry", No. 310 "pearl mysterious red“ és No. 339 "pearl baby pink“ árnyalatokban kaphatóak. Az ajakrúzs krémes textúrája rendkívül tartós. Természetes komlókivonat összetevője táplálja az ajkakat, és megőrzi rugalmasságukat.

Lipstick310.jpg

A Glam Stars Lip Gloss szájfényekben található csillogó pigment részecskék az ajkakat káprázatossá teszik. A szájfény az ajkakat optikailag teltebbé és ragyogóvá varázsolja. No. 24 "glam star kiss" fényes fukszia, No. 25 "glam star juice" fagyos szeder és No. 30 "glam star baby pink“ babarózsaszín árnyalatokban kaphatók.

GlamStarsLipGloss24.jpg

A Moonlight Blusher több mint egy pirosító. A C és E vitamin tartalma, valamint a négy szín tökéletes kombinációja biztosítják a lenyűgöző csillogást az orcáknak. A könnyen alkalmazható lágy textúra meggyőző ragyogást biztosít. Az ásványi szericit puhává varázsolja a bőrt. Parabén, lanolin, illat- és ásványi olajaktól mentes.

Blusherbox_persp.jpg

A kollekció csúcspontja a Moonlight Dust csillámpor, amely egy retro pumpás üvegben is a luxus megjelenést tükrözi. Az érzéki vanília illatú csillogó por használható dekoltázson, karon és a hajon egyaránt.

 

 Moonlight_Dust.jpg

 

 A Glam, Moon & Stars kollekció 2014. november elejétől már kapható is lesz a Douglas, a Müller, és a Marionnaud parfümériákban!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr246816339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...