Viszlát ekcéma!

fullbeauty

 

Napjaink egyik leggyakoibb, és legkellemetlenebb bőrproblémája az ekcéma. Az ekcéma nem más mint  a bőr felszínes gyulladása, amely hólyagokat, bőrpírt, duzzanatot, nedvedzést, pörkképződést, hámlást és rendszerint viszketést okoz. A kontaktekcéma a bőrrel érintkező anyagok által kiváltott gyulladás.

bioderma 1.jpg

Leggyakrabban közönséges anyagok: a farmergombokban, ékszerekben, bizsukban, fém óraszíjakban illetve bőr óraszíjak és övek csatjában lévő nikkel és króm, műszálas anyagok, mint például a nylon, olyan gyógyszerek, mint az antibiotikumok vagy a helyi érzéstelenítők, ragasztók, vegyi anyagok, cement stb., kozmetikai szerek, például arc-, kéz- és testápoló-krémek, samponok, hajfestékek, körömlakk, púder, rúzs, fogkrém, stb. Fotoallergiás kontakt ekcémát okozhatnak bizonyos anyagok (fényvédők, borotválkozás utáni szerek, egyes parfümök, kátrány, olaj, antibiotikumok), ha a beteg bőrét az ezekkel való érintkezés után éri napsütés.

 

Hatékonyan megelőzni az ekcémát? Igenis lehet! A Bioderma ÚJDONSÁGA, az Atoderm Preventive egy tápláló krém az ekcéma megelőzésére, mely megerősíti a bőr védelmi funkcióját. Újszülött babák bőrén is biztonsággal alkalmazható!

bioderma-atoderm-preventive-17550.jpg

 

A Bioderma másik ÚJDONSÁGA, az Atoderm Intensive, amely szintén gátolja az irritációt és viszketést, és sokkal intenzívebben csökkenti a gyulladásos folyamatokat.

bioderma-atoderm-intensive-17552.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr216809783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...