Állítsuk meg az időt!

fullbeauty

 

Mi nők, hosszú távú problémánkak tekintjük a bőröregedést. De mi van akkor, ha nem az évek, hanem az egyes napok azok, amelyek felgyorsítják az arcbőr öregedésének jeleit?

A Vichy laboratóriumai ezért most először műszeres mérésekkel vizsgálták meg egyetlen nap hatását az arcbőrre. Ez az egyedülálló kutatás egy új felismerésre mutat rá – az arcbőr öregedésére a nap folyamán, amely idővel intenzívebbé válik.

A Vichy bemutatja az első számú gyógyszertári ránctalanító termékcsalád, a Liftactiv egyedülálló újdonságát a arcbőr öregedésének elleni harcban: Liftactiv Supreme, amely az egész nap folyamán hat.

supreme 1.jpg

 

A  krém rendelkezik az úgynevezett „blur hatással“. Azaz a bőrhibák korrigálására ható összetevők, a mattító púderek és a Liquid Light ragyogást adó mikro-részecskék kombinációja azonnal simábbnak mutatja és ragyogóvá teszi az arcbőrt. Hatása reggeltől estig tart: az adenozin simítja az arcbőrt és megelőzően hat a ráncok kialakulása ellen az egész nap folyamán. A koffein pedig küzd a fáradtság jelei és az arcbőr üdeségének elvesztése ellen, mintegy energiával töltve fel a bőrt.

 

Az 5% rhamnose és a neohesperidin hatóanyag párosa hatékonyan fokozza a ráncok korrekcióját, az arcbőr feszességét és hozzájárul a hosszantartó ránctalanító-bőrfeszesító hatáshoz

A nap végén az arcbőr kisimultabbnak, ragyogóbbnak, kevésbé fáradtnak és üdének tűnik. Már 1 hónap után a hosszan tartó ránctalanító-feszesítő hatásnak köszönhetően a ráncok megjelenése csökken, az arcbőr feszesebbnek tűnik.

supreme 2.jpg

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr136728825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...