100%-os teljesítmény!

fullbeauty

 

Tény, hogy mindig stresszes napjaink vannak. Kora reggelek, késő éjszakák. Több mint 100%-on teljesítesünk szinte minden nap. A sminkünk  persze maradjon végig tökéletes. Nincs időnk állandóan korrigálni. Mostantól ezt a 100 %-os teljesítményt már egy alapozótól is elvárhatjuk. A Rimmel London idén ősszel bemutatja a megújult Lasting Finish 25 Hour alapozót, a Rimmel első érintésálló alapozóját, amely akár 25 órán át is hűségesen. A mindig 1000 °C-on égő, pörgős nőknek tervezett Lasting Finish 25 Hour alapozó a hibátlan színt ötvözi az ultra-kényelmes és hosszantartó viselettel. A bőr energiával teltnek és hidratáltnak tűnik egész nap, nyoma sincs a smink elfáradásának – stressz álló, kopásálló és érintésálló akár 25 órán keresztül.

Georgia_Lasting_Finish_25_Hour_Foundation_R_ISO39L_zps6cee9a4d.jpg

 

Ahhoz, hogy a sminked 25 órán át tökéletesen rendben legyen, a Lasting Finish 25 Hour különlegesen hatékony formulát tartalmaz, amely két fő aktív komponensből áll:

  • revitalizáló ásványi összetevők, melyek a fáradt bőrt energiával töltik fel,
  • hidratáló Aqua Primer, így a bőr frissen hidratált marad egész nap, búcsút intve bármilyen zavaró, száraz, húzódó, vagy kényelmetlen érzésnek.

 

rimmel 25.jpg

 

 

Nézd csak meg a csomagolást: karcsú, tiszta, átlátszó üveg, amin keresztül látszik az alapozó színe. Az üveg elején csini kis pink színű körben a 25H jelzés mutatja, mennyi ideig számíthatsz tartósságára. Nem maradhat el az elegáns Rimmel London logo, a fukszia színű kupak adja a csomagolás végső, igen nőies hatását. Próbáld ki Te is, nekem bevált!

A megállást nem ismerő, mindig pörgő Georgia May Jagger a tökéletes választás a Lasting Finish 25 Hour alapozó képviseletére. A figyelemfelkeltő reklámban Gerorgia arca szerepel a középpontban, válla fölött csábítóan néz a kamerába, szépséges, telt ajkával jellegzetesen biggyeszt. A Rimmel Lasting Finish 25 Hour alapozóval sminkelt arca szinte sugárzik, bőre makulátlanul sima és selymes – készen áll az előtte álló napra és éjszakára. A hirdetést kiegészíti a London sziluettje, ahogy a nappal átvált az éjszakába, a termék képe és az elmaradhatatlan szlogen: “Get the London Look”.

 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr76704477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...