A pasik bőrére megy...

fullbeauty

 

A férfiak, akárcsak a nők, rendszeresen keresik a megoldást a bőrápolásra és a különböző bőrhibák megszüntetésére. Az ő bőrük viszont alapvetően eltér a nőkétől, ezért speciális kozmetikumokat igényel. Az új, NIVEA Men Sensitive Cooling termékcsaládot a férfiak érzékeny bőrének szükségleteihez igazodva fejlesztették ki, mely komplex bőrápolási programot kínál, természetes összetevőket tartalmazva, alkohol hozzáadása nélkül.

 

NIVEA Men Sensitive Cooling beauty.jpg

 

És, hogy mitől különleges ez az új formula?  Először is 0 % alkoholtartalmával, illetve kamilla és tengeri alga kivonat tartalmának köszönhetően teljesen megszüneti a bőr irritációra való hajlamát. Továbbá a  termékek gyorsan felszívódnak, és nem hagynak maguk után ragacsos érzetet, amitől a pasik úgy ódzkodnak. Csupán a friss, hűsítő érzés marad!

Íme a család három tagja:

 

NIVEA Men Sensitive Cooling Borotválkozás Utáni Lotion 2499Ft.jpg2490.-

NIVEA Men Sensitive Cooling Borotválkozás Utáni Balzsam 2499Ft.jpg2490.-

 

NIVEA Men Sensitive Cooling Borotválkozó Zselé1099Ft.jpg

1099.-



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr136699805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...