Argán olajat a pilláknak is!

fullbeauty

 

A Rimmel legújabb őszi újdonsága, a Wonder’full  spirál különleges, argán olajat tartalmazó formulája azonnal megtapad a szempilla szálak felszínén és abban a pillanatban már meg is szárad. Így a pillák nem tapadnak össze. Az eredmény: hihetetlenül könnyed, puha és rugalmas, elképesztően dús pillák.

Rimmel-Wonder’full-Mascara-2-800x1024.jpg

 

Mi a titok?

A figyelemfelkeltő pillák megalkotása szinte gyerekjáték, köszönhetően a Rimmel spirálok új generációs, ultra rugalmas keféjének. A kefe sörti puhák és rugalmasak, melyek egyenként vonják be a szuper formulával a szálakat, tökéletesen szétválasztva tövüktől a végükig. Nem bújhat el egyetlen szálacska sem, még azok sem, melyek létezését még csak nem is sejtetted!

 Ebbe a pompás, luxus kivitelű spirálba azonnal bele fogsz szeretni! Feltűnő, aranyos-bronzos metál színe csak úgy ragyog! Ahogy a fény megcsillan a felületén, egyből az argán olaj gazdag selymessége jut róla eszünkbe. A gondosan megtervezett dizájn kiegészítő eleme a vastagon szedett, feketével írt terméknév, a gravírozott márkanév, a kupak tetején az emblematikus korona. Sima, fényes, és nagyon sikkes!

 

 Rimmel-Wonder’full-Mascara-843x1024.jpg

 

 

Ezt muszáj megszerezned! Novembertől már kapható is lesz!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr656697899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...