A WOW hatás...

fullbeauty

 

Sok nő azt gondolja, hogy a nagy szempillaspirál kefe egyet jelent a dús szempillákkal, és csak kevesen tudják, hogy valójában a keskeny spirálkefe a sminkesek igazi titka a drámai hatás eléréséhez. A Max Factor sminkmesterei által megálmodott és tervezett Masterpiece Transform szempillaspirál forradalmasítja a spirálok működését, mivel a keskeny kefe közvetlenül érintkezik a szempillákkal, dúsítva azokat már az első réteg felvitelekor. Az egymáshoz közel álló és rövid sörték egyesével dúsítanak minden szempillát egészen a tövektől. Az eredmény: elbűvölő WOW hatás.

Max Factor_Masterpiece Transform High Impact Volumising Mascara  pack.jpg

Pat McGrath a new york-i divathéten mutatta be ezt az újdonságot, amiről úgy nyilatkozott, mint a sminkmesterek kedvence – hiszen az egymáshoz közeli és rövid sörték azonnali átalakulást eredményeznek, intenzív dúsítással.

Az új Max Factor Masterpiece Transform fekete szempillaspirál elérhető 2014.októbertől az állvánnyal rendelkező dm, Rossmann és Müller üzletekben.

 

Javasolt fogyasztói ára: 3999 Ft

 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr356593051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...