Mert a ragyogás belülről fakad...

fullbeauty

 

A Max Factor újdonsága, a Skin Luminizer, azoknak a nőknek készült, akik nem egy magas fedésű alapozóra, hanem csupán  egészséges, természetes ragyogásra vágynak . Ez az innovatív termék amellett eredményez egyenletes bőrfelszínt, hogy egy bőrápoló jótékony tulajdonságait is biztosítja egyben.Max Factor Skin Luminizer Foundation Pack.jpg

Az alapozó gyöngy pigmentjei ragyogóvá varázsolják a bőr tónusát, míg az elasztomerek olyan réteget képeznek a bőrön, amin a fény visszatükröződik, így idézve elő az egészségesen tündöklő arcbőrt.

Az egyedi csavaros formula ragyogást fokozó összetevőket tartalmaz, kivilágosítja a bőrtónust és korrigálja az esetleges bőrhibákat. A végeredmény: egészségesen ragyogó arcbőr.

Az alapozóban lévő VitaNiacan komplex, B és E vitamin és glicerin hidratáló hatással bír, melyek pótolják a bőr természetes nedvességét.

Az új Skin Luminizer alapozó elérhető 2014.szeptembertől az állvánnyal rendelkező dm és Müller üzletekben.

Javasolt fogyasztói ára:3999 Ft



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr386581735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...