Beauty news

fullbeauty

 

Örömmel  tájékoztatunk, hogy Adriana Lima újra csatlakozik a Maybelline New York szépségnagyköveteihez! Adriana már képviselte a márkát 2003 és 2009 között, most olyan sikeres és elismert hírességek közé tér vissza mint Christy Turlington, Emiliy DiDonato, Jourdan Dunn vagy Marloes Horst.

adriana 2.jpg

 

„Megtiszteltetés újra köreinkbe  köszönteni Adriana-t, akit a nők nem csak szépsége miatt csodálnak, de a rászorulók megsegítéséért elkötelezett tevékenységei miatt is. Az élet iránti szenvedélye és pozitív energiája megkérdőjelezhetetlen, igazi Maybelline személyiség.” nyilatkozta Jerome Bruhat, Globális Márka Elnök

 adriana 3.jpg

Adriana Lima rendkívül erős személyiség a kommunikációban, jelenleg a világon a legnagyobb közösségi média platformmal rendelkezik a szupermodellek között. Bár legtöbben a Victoria’s Secret arcaként ismerik, olyan magazinokban láthattuk már, mint a V Magazine, Harper’s Bazaar, ELLE és a Vogue.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr1006455947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...