Akár a szalonban...

fullbeauty

 

Nyárra megérkezezik a Max Factor márka legújabb innovációja: az új Gel Shine körömlakkcsalád!

Max Factor High Shine Gloss Vanish Creative Pack.jpg

 

Ez a termék azoknak a nőknek lett kifejlesztve, akik a jelenleg piacon lévő körömlakkokkal nincsenek megelégedve színüket vagy csillogásukat tekintve, viszont szalonba nincs idejük eljutni.

Az új Gel Shine zselés hatású körömlakk család intenzív színű és kellően magas fényű. Segítségével szalonszépségű körmöket varázsolhatsz magadnak saját otthonodban, mely akár 7 napon át tartós marad.

Mitől különleges, vagy más mint a többi körömlakk? Az eddigi körömlakk formulák esetén, ha erősebb színhatásra vágytunk, általában kevésbé csillogó színeket kaptunk. Ezért eddig mindig választanunk kellett, melyiket szeretnénk jobban. Az új Gel Shine zselés hatású körömlakk családunk megoldja ezt a problémát új technológiájának köszönhetően.

Max Factor Gel Shine Laquer Twinkling Pink Pack.jpg

Magasan pigmentált formulával rendelkezik. A zselés hatású körömlakk formulája kiegyenlíti a köröm egyenetlenségeit, a sima végeredmény érdekében. Nincsenek csíkok, sem ecsetvonások. A  speciális, rugalmas formulájának köszönhetően egy erős, ellenálló réteget képez a körmön, mely ezáltal tartóssá is teszi azt.

Max Factor Gel Shine Laquer Patent Poppy Pack .jpg

 

2014 trendje összehangolni a körömlakkod és az ajkaid színét, ezért a tökéletes ragyogás érdekében válassz színben harmonizáló Colour Elixir szájfényt vagy Lipfinity tartós rúzst a lakkod mellé.

Az új Max Factor Gel Shine zselés hatású körömlakkok 6 árnyalatban érhetők el: 2014.júliustól a Max Factor állvánnyal rendelkező dm és Müller üzletekben.

 

Javasolt fogyasztói ára: 2599 Ft

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr676298441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...