Bee Pure: a természet válasza a botoxra!

fullbeauty

 

Bizonyára Ti is hallottatok róla, hogy a méh méreggel való orvoslás, hosszú időre nyúlik vissza. A régi időkben a reumatikus, és izomfájdalmak enyhítésére használták.

Bee pure 6.jpg

A méh méreg jótékony erejét, mára már a szépségipar is felfedezte magának. Olyan hírességek, mint Victoria Beckham, vagy Gwyneth Paltrow is letette a voksát a Bee Pure termékek mellett. Hogy mi a titka a termékeknek?

beepure 5.jpg

A méh méregben levő melittin, mikroduzzanatokat idéz elő, ezáltal "átveri" a bőrben található sejteket, amik a kollagén és az elasztin termelést indítják be. A bőr ezáltal teltebb lesz, a szarkalábak, és a ráncok kisimulnak. A termékek sejtmegújító hatásukkal védekeznek az UV sugárzás és a pigmentáció ellen is. Az Új Zélandról származó Bee Pure termékek, az első ilyen hatóanyagú kozmetikumok Magyarországon. A család tartalmaz egy szemkörnyékápolót, egy maszkot, és egy szérumot. Meg kell említeni, hogy a márka abban különbözik versenytársaitól, hogy a hatóanyagokhoz hozzáadta a híres UMF 20 +  manuka mézet, mely sejtregeneráló, gyulladáscsökentő, és antibakteriális hatása miatt - a méh méreggel együtt- hozzájárul a bőr megfiatalodásához.

Szemkörnyékápoló : 17.490.-

Szérum : 22. 950.-

Maszk :   26.950.-

A termékek beszerezhetőek: Organic Beauty Studio

                                              1073, Budapest, Kertész u. 32

                                               +36-30- 202- 2291

                                              

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr256293748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...