Trópusi árnyalatok a nagyvárosban!

fullbeauty

 

A Maybelline nyári sminkkollekciójának összhangját a kontrasztok harmonikus egysége adja. A nyári fények, a kifürkészhetetlen, titokzatos tekintet, a csábítóan érzéki ajkak valamint vadítóan színes körmök alkotják a szezon trendjét.

urban jungle 2.jpg

 

A nyár fülledt szenvedélye a vibráló színeké. Három, fantasztikus Master Precise tussal bővült a tusimádók lehetősége a Black, a Forest Brown és a Jungle Green színekkel.

urbanjungle.jpg

 

Tökéletesítsd bőröd színét, szerkezetét az ásványi anyagokban gazdag Affinitone Mineral folyékony alapozóval. Finoman púderezd le a T-zónát. Az orcák nap barnította hatását az Affinitone Blush Peach barackos árnyalatával érheted el, tedd az arccsont alá ívesen. A szemfestéshez a Big Eyes Luminous Brown palettára lesz szükség. Az érzéki korall árnyalatot tedd először a mozgó szemhéj egészére, a barnát pedig az alsó szempillatőhöz satírozd. A paletta közepén található High Light-ot tedd a szemöldökcsontra, a szemzugba és egy keveset az arccsontra. A Master Precise Jungle Green árnyalatú tussal kifelé vastagodó tusvonalat húzz. Szemöldöködet tökéletesítsd a Master Shape természetes pigmenteket és növényi vaxot tartalmazó szemöldök ceruzával. Szempilláidat a Colossal Go Extreme szempillaspirállal dúsítsd. /párás, esős időben, vízparton használd a Colossal Go Extreme vízálló változatát/. Ajkad érzékiségét fokozza a Color Sensational ajakrúzs Coral Tonic árnyalata. Körmeid színpompáját a kilenc vadiúj árnyalat tudja beragyogni egész nyáron!

urban jungle 3.jpg

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr76220626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...