Gyümölcsös csókok

fullbeauty

 

A napsütéssel együtt megérkeztek a Labello gyümölcsös újdonságai is! A Fruity Shine Edition dinnyés és barackos ajakápolóival bárhol, bármikor igazi nyári hangulatba hozhatod magad, ráadásul a legártatlanabb puszit is megbolondíthatod a gyümölcsös ízű, és divatos színű „stick”-ekkel!

Labello visual 1_1.jpg

 

A Labello  Fruity Shine Peach ajakápolóval  izgalmas barack illatúvá, és korall szinűvé varázsolhatod ajkaidat. Nem mellesleg tökéletes kiegészítője lehet a most nagyon trendi "natural look" stílusnak is.

Labello Fruity Shine Peach nyitott 529 Ft.jpg

A dinnye illatú Labello Fruity Shine Watermelon nem csak kényezteti, de divatos pink árnyalatba burkolja az ajkaid. Ettől az árnyalattól garantáltan jó hangulatba kerülsz egész napra! Próbáld ki, már kapható is az  üzletekben!

Labello Fruity Shine Watermelon 529 Ft.jpg529.-

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr836189929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...