Búcsú a száraz, feszülő bőrtől!

fullbeauty

 

Kevesen valljuk, hogy makulátlan a bőrünk. 54% -a  a nőknek küszködik érzékeny, feszülő, mondhatni érzékeny bőrrel. Az arcápolási termékek tökéletesedésével, azonban ezekre a problémákra is van már megoldás. Jó hír, hogy megjelent egy új, kifejezetten érzékeny bőrre kifejlesztett NIVEA arcápolási termékcsalád. Az új termékek intenzíven, mégis gyengéden ápolják a bőrt, aktívan csökkentve az irritációk tipikus jeleit: húzódást, szárazságot, és a pirosságot.

A NIVEA Sensitive nappali arckém, gyulladást csökkentő édesgyökér kivonatot, és a bőr védelmi rendszerét erősítő szőlőmag olajat tartalmaz. 15-ös fényvédő faktorral is rendelkezik, hogy a bőr korai öregedését is megakadályozza.

 NIVEA Sensitive Nappali Arckrém nyitott 1699Ft.jpg

1699.-

A NIVEA Sensitive éjszakai hidtratáló krém, szintén tartalmaz édesgyökér kivonatot, és szőlőmag olaj kivonatot, és aktívan harcol a bőrpír, a bőrfeszülés, és a bőrszárazság ellen, hogy az reggelre megnyugodhasson, és megújulhasson.

NIVEA Sensitive Éjszakai Arckrém nyitott 1699Ft.jpg

1699.-

A család harmadik tagja, a NIVEA  Sensitive 3 az 1-ben micellás arctisztító. Az arctisztító formula egy lépésben tisztít és hidratál.

NIVEA Sensitive 3 az 1-ben Micellás Arctisztító 1649Ft.jpg

Úgy távolítja el a sminket és a szennyeződéseket a bőrről, hogy már nem is kell más tisztító termék.

NIVEA_Sensitive_arctisztítás.jpg

1649.-

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr526169477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...