Ajándékötlet a pasidnak!

fullbeauty

 

A Philips egy fantasztikus termékkel lepte meg a pasikat. A termék neve: Click & Style. A Click & Style, egy  elektromos borotva, amely 3 cserélhető fejével az arcborotválást, a szakáll formázását, és a testszőrzet eltávolítását is lehetővé teszi. A multifunkcionális eszközt kifejezetten azoknak a fiatal férfiaknak tervezték, akik gyakran szeretnek stílust váltani, és az arc- illetve testszőrzetük formázása közben nem akarnak különböző termékekkel bajlódni.philips borotva.jpg

 

A Philips Click & Style három különböző, egyszerűen használható borotvafejjel rendelkezik, melyek ugyanazon markolatra csatlakoztathatók, és mindössze egyetlen klikkeléssel arcborotvává, szakállformázóvá vagy testborotvává változtatják a készüléket, mikor mire van szükség.

“Így végre lehetőségük van a férfiaknak tetszésük szerint formázni a szőrzetüket, akár az arcukon, akár a testükön” – mondta Szőllősy Ágnes a Philips Magyarország marketing menedzsere.

Philips-Click-Style-YS534.jpg

 

“A fiatal férfiak szeretnek gyakran változtatni a külsejükön, és ha ehhez több eszközt is igénybe kell venniük, az bonyolítja a dolgukat, ezért a Philips egy egyszerű megoldást kínál nekik. A Philips Click & Style SmartClick rendszere lehetővé teszi számukra, hogy szőrzetüket egyszerűen, gyorsan, kényelmesen formázhassák, borotválhassák a testük bármely területén”.

A kétkörkéses borotva használata gyors, egyszerű és biztonságos, akár száraz, akár nedves, borotválkozó krémmel kezelt bőrfelületen is. Öt hosszúsági beállítással a 3 napos borostától a valódi szakállig formázható az arcszőrzet. A testbotova-fej lekerekített fésűje és hegyei úgy lettek kialakítva, hogy a szőrzet a test bármely területén biztonságosan borotválható, formázható legyen megelőzve a bőrirritációt még a legérzékenyebb helyeken is.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr436159912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...