Mosolyogj a világra!

fullbeauty

 

Legyen kacér mosoly, huncut grimasz vagy ingerlően szexi ajakbiggyesztés – mutasd tavasszal a legszebb mosolyod! A Soft Sensation Color & Care ajakrúzs minden szinten kiváló, nincs szükség kompromisszumra sem a szín sem a tápláló hatás terén. Nyugodtan mosolyoghatsz az Astor legújabb újdonságával, amely 20 árnyalatban lesz kapható.

- Azonnali hidratáló hatás, bársonyosan puha, lágy és ápolt ajkak.

- Intenzív, telt színek élénk és ragyogó hatás

- Érzékien krémes állaga olyan az ajkaknak, mint egy hosszantartó ölelés

 - SPF 20 tartalma megvéd a napfény káros hatásai ellen

Heidi Klum, az Astor kreatív tanácsadója és a márka képviselője ragyogó mosolyáról ismert. Szerinte: “Minden nő akkor a legszebb, amikor mosolyog. A gyönyörű mosoly pedig a bársonyos ajkakkal és a ragyogó színekkel kezdődik. Szuper-hidratáló krémes állagának és a bámulatosan gazdag színpalettának köszönhetően az Astor új Soft Sensation Color & Care ajakrúzsával minden napom mosollyal kezdődik. “

ASTOR Soft Sensation Color & Care Lipsticks 1.jpg

A szuper ápoló és antioxidáns hatású összetevők azonnal táplálják az ajkak érzékeny bőrét, puha, kellemes hatást garantálva egész napra.

.A továbbfejlesztett formulában:

- Hyaluron gömböcskék találhatóak: közismert, hogy csökkentik a finom ráncocskákat és redőket, élvezetesen kondicionálják és táplálják a bőrt.

- Palmitoyl Oligopeptide: hidratálja és puhítja az ajkakatAz érzéki, krémes rúzs könnyed, kellemes viselet akár egész napon át.

ASTOR Soft Sensation Color & Care Lipsticks 3.jpg

2019.-



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr666053579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...