Játék a természetes szépségért!

fullbeauty

 

A Berber Beauty Bázikus Thalasso Natúr kozmetikai termékcsaláddal, hazánkban megteremtődött az első több ezer éves tradíciókon alapuló testápolási kultúra. A termékeket úgy alkották meg, hogy ötvözték benne a régi és a modern testápolási kultúrát. Már az első használattól érezhető a változás, bőrünk szemmel láthatóan, és hálásan reagál a bázikus kényeztetésre, amelynek során lehetővé tesszük testünk számára a pórusokon keresztül történő méregtelenítést, megtisztulást.

 

bbrozsacsomi.jpg

Ebben a játékunkban egy igazi tavaszi arcszépítő csomagot lehet lehet nyerni, amelyre minden megújulásra vágyó hölgynek szüksége van. Érzékien lágy rózsás illatfelhő, és professzionalitás egyszerre. A csomag tartalma: egy gyengéd bőrradír, egy rózsás algás agyagpakolás, egy hidratálókrém, és egy rózsa masszázs és fürdőolaj.

Mit tud ez a szett? Mindent ami az érzékeny bőr ápolásához, és a tökéletes  megújulásához szükséges. Hogy lehet megnyerni a csomagot? Lájkold az oldalt: (https://www.facebook.com/berberbeauty?fref=ts) és tudj meg mindent erről a csodás otthoni wellness világról. Sok szerencsét, és jó játékot kívánunk Nektek! Hajráááááááá!

Ha a többi termékről is szeretnél informálódni, ugorj át a weboldalra: http://www.berberbeauty.eu/



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr985889102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...