Ne szőrözzünk, inkább nyerjünk!

fullbeauty

 

Megérkezett a tavasz, és az epilálás a nők szépségápolásában most még inkább központi szerepet kap. A XXI. században azonban már ezt a nők számára "macerás" műveletet, a technika nagyban megkönnyíti. Azt is tudjuk, hogy nem feltétlenül kell kihúzni a szőrszálakat, hogy megtudjuk már akadályozni a szőrszálak növekedését!

Pédául, ha epilátort hasznáunk borotva helyett, akkor bőrünk hosszabb ideig marad sima. A Philips legújabb újdonsága a Lumea Precision Plus azonban másként működik – fényimpulzusok segítségével megelőzi a szőrszálak növekedését. Teljesen fájdalommentes, és a szőrszálaknak nyoma sincs, akár 6 hétig.

A Philips jóvoltából én is kaptam egy ilyen fantasztikus készüléket, kipróbáltam, és be is számolok Nektek az eredményről hétről-hétre. És most jöjjön  jó hír: a  6. hét után egy szerencsés olvasónk, pedig nyerhet is egy Philips Lumea Precision Plus epilálót ! Remélem van kedvetek játszani?

Philips Product in Use - Legs_1.jpg

De addig is egy-két hasznos információ Nektek a gépről…

Az otthon használható, IPL technológiával működő gép használata teljesen biztonságos, és kényelmes. A bőrgyógyászok szépségszalonokban használt IPL készülékei sokkal magasabb villanásszámmal dolgoznak. Ezért nem ajánlott, hogy valaki alávesse magát az eljárásnak évente két alkalomnál többször. A Philips Lumeát úgy fejlesztették ki, hogy ugyanolyan eredményes legyen, de biztonságos és rendszeres otthoni használatot tegyen lehetővé.

lumea 2.jpg

A Philips Lumea úgy működik, hogy megelőzi a szőrszálak növekedését, ezért közvetlenül a kezelés után nincsen látható eredménye. 2-4 héten belül azonban nyugalmi fázisba lépnek a szőrtüszői, és megáll a szőrszálak növekedése. A bőrünk hosszú ideig selymesen sima marad.

Az alacsonyabb fényintenzitásnak köszönhetően a Philips Lumea használata fájdalommentes. Nagyon fontos, hogy a bőr- és szőrszínnek megfelelő fényintenzitást válasszuk ki a készüléken. Így biztosak lehetünk benne, hogy a kezelés fájdalommentes lesz és nem okoz bőrkiütést vagy bőrirritációt, mely jelenségek gyakoriak az epilálás más típusainál. A legalacsonyabb beállítás alkalmas a legérzékenyebb területek kezelésére. A Philips Lumea a legtöbb magyar nő számára alkalmas, de vannak kivételes esetek:

A pulzáló fény technológiát nem alkalmazhatják vörös, vagy nagyon világos szőrzetűek, mert nem rendelkeznek elég pigmenttel, hogy szőrtüszőik nyugalmi fázisba léphessenek. Erősen sötét bőrűek sem használhatják, mert ők túl sok pigmenttel rendelkeznek. A legtöbb magyar nő számára tehát tökéletesen megfelel!

Biztos sokatokban felmerül a kérdés, hogy a szőrtelenítés végleges-e?

A nyugalmi fázis természetes jelenség, és a szőrszálak növekedése bármikor újraindulhat. A szőrszálak növekedésének megelőzése, melynek köszönhetően epilálás nélkül lesz a bőr selymesen sima, általában kevesebb mint 6 hétig tart. Ha ezt követően nem használod a Philips Lumeát szőrszálaid újra növekedésnek indulnak. Előfordulhat ugyanakkor, hogy szőrszálai gyengébbek lesznek, mint korábban.

A termék ára: 159.990.-

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr645878432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geluska 2014.03.25. 14:23:10

Fényimpulzusok segítségével akadályozza meg a szőrszálak növekedését.

geluska 2014.03.25. 14:23:58

Bocsánat, nem ide kellett volna a komment :)

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...