Drámaiság egész napra!

fullbeauty

 

 

A legújabb  High Impact Waterproof Mascara a Clinique-től azok számára készült, akik a magas páratartalom, a rohanás, és az edzés ellenére is drámai szempillákra vágynak egész nap. A Clinique a High Impact Mascara díjnyertes technológiáját módosítva biztosított akár 12 órás tartósságot a vízálló festék számára.

 

 

BBCA_CL_HIWMascaraSplash_L kicsi.jpg

A festék szempilla-hosszító polimer alapja azonnal növeli a pillák térfogatát, az exkluzív spirálfej merev rostjai könnyedén átfésülik a pillákat. A High Impact Waterproof Mascara gyorsan és egyszerűen biztosítja a tágra nyitott szemek drámai hatását.

Egész napos hosszító hatás: pillája se rezzenjen az eső, a könnyek, az izzadtság, vagy a magas páratartalom miatt – a különleges összetétel egész napra frissen festett hatást garantál. Sminklemosóval könnyen eltávolítható. Garantáltan nem kenődik el, és nem töredezik sem melegben, sem hidegben.  

Szemészetileg tesztelt, kontaktlencsét viselők és érzékeny szeműek számára is megfelelő.

A High Impact Waterproof Mascara fekete színben kapható a Clinique szaküzleteiben. Ajánlott fogyasztói ára: 5700 Ft.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr515846588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...