Siklik, ápol, ragyog...

fullbeauty

 

A tavasz újdonsága a  Beyu házatáján, a  Color Touch Lip Biggie egy nagyon sokoldalú termék, amely ajakrúzs, szájfény és ajakbalzsam kombinációja egyben. Pont a mindig rohanó Nőknek lett kitalálva. Máris imádom. Friss tavaszi árnyalatok, hidratáló hatás és a finom vanília illat ragyogó kombinációja.  

BeYu-Summer-2013-Color-Touch-Lip-Biggie.jpg

A Color Touch Lip Biggie gyengéden siklik az ajkakon, miközben ápol és csábító színt is varázsol. Formájának köszönhetően használata nagyon egyszerű és pontos. A ceruza szükség esetén kicsavarható, ezért soha nincs szükség hegyezőre. Finom szín és fény kombinációja fantasztikus végeredményt garantál, amely tökéletes minden alkalomra. A magas koncentrációjú hidratáló összetevők gyengéden ápolják és megfelelő mennyiségű nedvességgel látják el az ajkakat. Ennek köszönhetően megőrzik az ajkak rugalmasságát.

 

BEYU-Color-Touch-Lip-Biggie-642x373.jpg

 

 

Ára: 3690 Ft



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr355823027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...