Nyerj fémesen csillogó tekintetet!

fullbeauty

 

Az Isadora  legújabb tavaszi újdonsága a Twist -up Eye Gloss, nemcsak szemhéjfestékként funkcionál, hanem highlighter is egyben és gyönyörűen kihangsúlyozza a szemet. Jól építhető, így az enyhe fedéstől a közepes fedésig bármit el tudunk érni vele.

twist.jpg

Kiszerelésének köszönhetően könnyen és gyorsan használható. Használat során ha kopik, akkor egyszerűen csak csavarunk rajta egy kicsit és máris kibújik az újabb adag festék. Fel lehet vinni direktben a ceruzáról, ecsettel, vagy az ujjbegyünkkel is. Textúrája érdekes, mert enyhén krémes, mégis púderes hatása van. A tavaszi kollekción kívül összesen most 8 színben érhető el a termék.

twistesisadora_art1.jpg

Ha szeretnél nyerni ilyen ragyogó, természetes hatású  tekintetet, akkor nem kell mást tenned, mint lájkolni a szépség oldalát: (https://www.facebook.com/DrRozsosSzepsegklinika?fref=ts) és már esélyes is vagy, hogy nyerj! Hajrá, sok sikert Mindenkinek!:)

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr365822039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...