Egy igazi must-have szépségápolási újdonság!

fullbeauty

Közeleg a tavasz, jönnek a szandálok, a lábunknak, azaz a talpunknak is csúcsformában kell lennie, hiszen nagyon előtérbe fognak kerülni... A február 6 - i sajtótájékoztatón, a  Scholl  bemutattatta  legújabb termékújdonságát: a Scholl Velvet  Smooth Elektromos talpreszelőt, amely tulajdonképpen egy professzionális segítség az otthoni lábápolásban!

dr-scholl-velvet-smooth-lima-electronica.jpgA készülék percek alatt eltávolítja a megkeményedett bőrt. Használata roppant egyszerű: csak irányítani kell a készülék forgófejét a kritikus helyeken, és máris áhított puha bőrfelületet kapunk! Természetesen azonnal kipróbaltam,  és valóban mintha pedikűrösnél jártam volna, annyira profi a termék! A művelet végén nem árt ha hidratáljuk a lábunkat egy erre speciálisan kifejleszett lábkrémmel. Lehet ez is valami kiváló Scholl termék: Scholl SOS regeneráló lábkrém, vagy a Scholl Mélyhidratáló lábkrém száraz bőrre!

dr-scholl-velvet-smooth-lima-electronica 2.jpg

A Scholl Velvet Smooth  Elektromos talpreszelő:

- gyengéd és hatékony

- könnyű és biztonságos

- ergonomikus kialakitása van

- cserélhető a forgófeje

- elemmel működik

A remek sajtótájékoztatón, hazánk egyik talán egyik legnépszerűbb énekesnője, Janicsák Veca is ott volt, aki kifejtette, hogy a szép és ápolt lábak mellett tette le ő is a voksát!

" A munkámban elengedhetetlen a profizmus. Ezért mindig profikkal szeretek együtt dolgozni: a legjobb fodrásszal, sminkessel, stylisttal. Ahogy a backstag-ben a legjobbakra támaszkodom, úgy a Scholl szakértelmére bízom magam otthon"- nyilatkozta Janicsák Veca.

scholl jani.jpg

Hölgyeim! Ezt a terméket egyszerűen be kell szerezni!

11. 999.-



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr305816858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...