Nyerj sminket a hajadnak!

fullbeauty

Igen, jól olvassátok, kedves olvasók! A L'Oreal Professionnel ezzel az izgalmas termékkel lepett meg minket tavaszra! A nyolc csodás,és vibráló színekből álló hajsmink kollekció teljesen feldobhatja, megbolondíthatja,  még érdekesebbé teheti a hajadat. 

hairchalk 2.jpg

Mikor használjuk? Hát bevállalós Hölgyek akár minden nap, az épp aktuális ruhaszettjükhöz. De szerintem kiváló még partikra, buliba, farsangi bálra, vagy most, hogy közeleg a Valentin nap, piros, vagy pink csíkokkal a hajadban, akár szerelmi vallomásra is... :)

hair chalk 2.jpg

A termék használata egyszerű, akár egy hajfestéké. Nagy előnye, hogy nem hagy foltot sem a ruhádon sem a bőrödön. Rendkívül tartós, két samponos mosásig megmarad a hajadban. Aztán jöhet egy új szín...

És  most jöjjön a jó hír, és a meglepetés!  Most nyerhet a Jean Louis David szalon( https://www.facebook.com/pages/Jean-Louis-David-Budapest/402334633199412?fref=ts) jóvoltából 3 fantasztikus színt, 3 nagyon szerencsés olvasónk! A játékhoz semmi mást nem kell tenni, mint lájkolni az oldalukat és megosztani ezt a posztot! Kezdődjék el a játék! Sok sikert kívánok mindenkinek, és persze egy jó nagy adag szerencsét! Hajráááááá!

hair chalk 6.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr495810739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geluska 2014.02.12. 11:21:46

De jó lenne kipróbálni :)

Agnes Napocska Ambrus 2014.02.14. 06:47:06

jó reggelt..✿⊱╮..hirdetem...

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...