Artdeco nyereményjáték 3. forduló

fullbeauty

Akkor kezdődjék el az Artdeco nyereményjáték harmadik, és egyben utolsó fordulója. A szemeknek tavasszal fényben kell ragyognia!  Mondjuk az Artdeco Eyeshadow új színeivel, a világos lime „faded line” no. 251, a sötétzöld „emerald” no 253, a modern lila „violet” no. 273, és a lágy lila „lavender” no. 275. árnyalataival. A szemhéjfestékek lágy textúrájának köszönhetően könnyedén felvihetőek. A limitált Beauty Box Quattro, amely ideális a szemhéjfestékek tárolására, most új, trendi „Love is in the air” dizájnnal készült.

artdeco szemhéj.jpgJó lenne tavaszra ezt a beauty box-ot megnyerni ugye? Akkor ma is eláruljuk, hogy mit kell tenned! Lájkold az Artdeco Magyarország oldalát(https://www.facebook.com/pages/ARTDECO-Magyarorsz%C3%A1g/160804294090595?fref=ts), és máris jók újra az esélyeid! Csupán egy kattintás, és ki tudja, lehet pont a Tied lesz ez a csodás box... Játékra és lájkra fel! Sok szerencsét és izgalmas játékot kívánunk mára is!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr945806049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...