Love is in the air...

fullbeauty

Love is in the air! – Szerelem van a levegőben! Az ARTDECO egy bájos, szerelem témájú kollekcióval kezdi az újévet. Az új Love is in the air kollekció tren színei a levendula, a lime, a smaragdzöld és a rózsaszín felébreszti a tavaszt bennünk és lélegzetelállító sminkeket varázsol. A tavaszi megjelenés játékosságával és könnyedségével robbant bele minket az új, éledező természetbe.

Artdeco-Spring-2014-Love-is-in-the-Air-Collection.jpg

A szemek tavaszi fényben ragyognak az Eyeshadow új színeivel, a világos lime „faded line” no. 251, a sötétzöld „emerald” no 253, a modern lila „violet” no. 273, és a lágy lila „lavender” no. 275. árnyalatával. A szemhéjfestékek lágy textúrájának köszönhetően könnyedén felvihetőek.
A limitált Beauty Box Quattro, amely ideális a szemhéjfestékek tárolására, most új, trendi „Love is in the air” dizájnnal vásárolható meg.

Az Eye Designer Refills hosszantartó és praktikus alternatíva a szem sminkeléséhez. Az "emerald" no.57 és a "lavender" no.70 árnyalatok csodálatos, tavaszi ragyogást adnak a szemnek.

Az utántöltő felcsavarásával, a limitált kiadású Eye Designer Applicator felveszi a kellő mennyiségű szemhéjfesték port és biztosítja a professzionális alkalmazást. A Eye Designer Applicator új „Allover-Print” megjelenésével tökéletesen illeszkedik a „Love is in the air” kollekció dizájnjához.

A felső szempilla kontúr és az alsó szemhéj ideális kihangsúlyozására a Vízálló Soft Eye Liner "black" no.10, "emerald" no.63 és "blue violet" no.91 árnyalatai állnak rendelkezésre. Rendkívül tartós és vízálló. A legjobb színfedés eléréséhez a szemhéjpúder előtt a Soft Eye Liner használandó.

A szemhéjfestékek csodálatos színeihez illeszkedik, a hosszantartó All in One Mascara "blue violet" no.04 és "emerald" no.11 tökéletes tavaszi árnyalatai. Az All in One Mascara "black" no.01 továbbra is biztosítja a klasszikus fekete szempillákat. A tápláló szempillaspirál gyengéden fedi be a szempillákat, fényes színt adva nekik. A kefe két különböző típus kombinációja. Ennek köszönhetően tökéletes felvitelt garantál a nehezen elérhető helyeken is. Az eredmény: dús, egyenletesen elkülönült szempillák és a Carnauba pálma viaszának köszönhetően táplált pillák.

A Pirosító "gentle touch" no.10 árnyalata a friss sárgabarack kellemes színét varázsolja az arcbőrre.

Kellemes és gyengéd fény az arcon és az ajkakon a Cream Rouge for Cheeks & Lips "creamy love" no.25 árnyalatával. A fényes krém rúzs az ajkakat láthatóan puhábbá és simábbá varázsolja. A szilikon és parfümmentes textúrájú 2 in 1 termék alapja, a legfinomabb mikro pigmentek olaj-viasz formulába ágyazva. A Cream Rouge for Cheeks & Lips elérhető elegáns fekete, tükörrel ellátott kiszerelésben.

Az ajak kontúr pontosan nyomon követhető a Vízálló Soft Lip Liner "deep love" no.73, világos rózsaszín árnyalatával.

A Perfect Color Lipstick "deep love" no.57 és "happy kiss" no.96 árnyalatai csodálatos ragyogást adnak az ajkaknak. A krémes textúra tápláló viasszal és olajokkal ápolja a bőrt. Az E vitamin véd a szabadgyökök és a kiszáradás ellen.

Az Art Couture Lipstick bársonyos, csókolni való ajkakat idéz, bézs "velvet natural beauty" no.667 és rózsaszín "velvet first kiss" no. 671. árnyalataival. Krémes textúra és gazdag színvilág jellemzi. Természetes komlókivonata gyengéden ápolja az ajakakat.

A Lip Brilliance "brilliant lip" no.08 és "brilliant kiss" no.59 tavaszi árnyalatai az ajkakat csábítóan fényessé teszik. Brazil paprika fa kivonat és a repceolaj kombinációja. Kapszulába kollagén és hialuronsav támogatja az ajkak feszességét.

A körmök csodálatos kihangsúlyozása a Ceramic Nail Lacquers lenyűgöző árnyalataival, mint a "my love" no.247, rosé arany gyöngyökkel, a "gentle touch" no.273, barack arany gyöngyökkel, az "Emerald mirror" no.233, változó zöld-kék árnyalattal és a "dark violet" no.246, változó élénk lilával. A körömlakk szabadalmaztatott kerámia részecskéket tartalmaz, amely megnöveli az ellenálló képességét, lerövidíti a száradási időt és csökkenti az elszíneződés kockázatát. Az ecset kiváló minőségű nylon szálainak köszönhetően tökéletes és egyenletes színfelvitelt garantál.

A Love is in the air- termékek elérhetőek a boltokban 2014. február első hetétől!

Artdeco-Spring-2014-Love-is-in-the-Air-Collection-1.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr675802195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...