Nyereményjátééééék!

fullbeauty

 

Sziasztok Full Beauty olvasók! Ez a hétvége sem telhet el egy jó kis játék nélkül, úgyhogy vágjunk is bele! Nyertetek már sminkcuccokat, arckrémeket, hajvágást, de semmit nem törődtünk még a testünkkel! Szóval itt van épp az ideje.

Biztos Te is eltervezted januárban, hogy rendszeresen mozogni fogsz, odafigyelsz a táplálkozásodra!  Hogy ne is térj le az útról  a Full Beauty és a Squat & More Personal Training egy jó kis játékkal még közelebb vihet az álom alakodhoz!

squat and more.jpg

A játék egyszerű: lájkold a Squat & More Personal Training FB oldalát (https://www.facebook.com/squatandmore?fref=ts), oszd meg a posztot, és nyerj 2 alkalmas személyi edzést, ami természetesen állapotfelmérést is tartalmaz, továbbá egy Squat & More logóval ellátott törülközőt! 2 szerencsés lájkolónk is nyerhet! A játék egész hétvégén tart: hajrá lányok, osztásra, lájkokra fel!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr825791334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...