Indul a Miss Manga játék!

fullbeauty

Ezen a szürke januári szombaton, gondoltam viszek egy kis rózsaszín játékosságot a hétvégétekbe! És hát mi más, mint mindenki legimádottabb sminkcucca az új L'oréal Manga szempillaspirálok lesznek a nyeremények, ami eddig sosem tapasztalt Mega pillákat varázsol szemeidre! Eddig izgalmasnak hangzik remélem?

manga játék.jpg

És most jöjjenek a játék feltételei: Először is lájkold, és oszd meg a Full Beauty oldalát: (https://www.facebook.com/pages/Full-Beauty/133104466738513?fref=ts) majd pedig küldj egy fotót magadról, ahogy egyik kedvenc L'Oréal szempillaspiráloddal sminkelsz. A legjobb fotók beküldői közül sorsoljuk a szerencsés nyerteseket, és ők nyerhetnek Miss Manga szempillaspirálokat! A fotókat a fullbeautyblog@gmail.com-ra várjuk! 

manga 5_1.jpg

Jó játékot, és persze mégjobb fotózást kívánunk Nektek! Hajrá lányok, legyen gigantikus Miss Manga tekintetetek, mint a gyönyörű Palvin Barbinak! 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr465780782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...