Olajat az érett bőrnek!

fullbeauty

A Vichy laboratóriumának kutatói, már évek óta kisérleteztek egy olyan arcápolón, ami könnyebbé teszi a változó korban levő nők bőrének álllapotát. A márka kedvelőinek jó hírem van: megszületett az újdonság!

Neovadiol Elixir 2 kicsített.jpg

A termék neve: Neovadiol Magisrtal Elixír, mely kifejeztten az érett bőr regenerálódásáért, és újjászületéséért lett megalkotva. Különleges összetevője az omega 6-9 koncentrált száraz olaj. A száraz tapintású olaj táplálja az arcbőrt, nem fénylik tőle, hanem egészségesen ragyog.

Ezenkívül tartalmaz még: sáfrányolajat, rizskorpaolaatj, és karitévajat  is. Az elixír használható önmagában, az arckrémbe keverve, vagy akár maszkként is!

Bőrgyógyászati felügyelet mellett tesztelt, 100% érzékeny arcbőrön. A Neovadiol Magistral Elixir optimális toleranciával rendelkezik, melyre a változókor utáni meggyengült arcbőrnek szüksége van.

9999.-

Januártól kapható a patikákban!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr805772429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...