Fanni fotóstúdiója

fullbeauty

 

Ha az ember lánya fotóztatni szeretné magát, vagy gyermekét, nagyon fontos, hogy megfelelő fotóstúdiót válasszon ki. Lehet profi a fotósunk, ha a hely, ahol a kép készül rólunk, rossz aurával rendelkezik, nem elég tágas, nincs elég fény, nem kedves a stúdió tulajdonosa, vagy éppen a felszereltsége hiányos. Munkám során, ezt sokszor megtapasztaltam én is, hogy egy tökéletes fotóhoz, ezek az apróságoknak is jelen kell lenniük. Méghozzá egyszerre.

Ezért örültem én is nagyon, mikor rábukkantam a Mikolay Fotóstudióra.(https://www.facebook.com/mikolayfotostudio) www.mikolayfotostudio.hu A fotóstúdió ezeknek a kritériumoknak mind mind megfelelt.

fanni stúdió.jpg

A profi, és nagyon igényes műterem, alkalmas:

- portólió fotózásra

- divatfotózásra

- baba-mama, családi fotózásra

- tabló képek fotózására

- vagy életed bármely nagy eseményének megörökítésére, amelyet emlékként szeretnél őrizni.

fanni 1.jpg

A Beuty Műhely, a Full Beauty átváltoztató csapatának csodás képei is itt készültek. Számunkra is felejthetetlen élmény maradt. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a profi felszerltségű stúdiót, aki fotózást fontolgat a fejében!

Íme itt is egy werk fotó a munkáról....

anita stig.jpg

Cím: 1055,  Budapest,Falk Miksa u 17

Tel: 06/30 897-39 90

Instagram: mikolayfotostudio



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr875771758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...