Visszafogott mégis csábító...

fullbeauty

A Valentino legújabb illata maga a megtestesült hanyag elegancia. Az új Valentino férfi póz nélkül viseli az öltönyt, és a nyakkendőt. Értékeli az őszinteséget, nem sokat nosztalgiázik, a jelenben él, és teljes tudatában van a múltnak. Louis Garrel színész lett az illat arca, aki teljes mértékben megtestesíti ezt a férfi típust...Tekintete talán a múltat idézi, pedig ízig vérig nagyon is mai férfi. Sármos, karakteres, és főleg sokoldalú.

valentino.jpg

A Valentino Uomo a pikáns bergamott eleganciájval és fantasztikusan izgató, fűszeres illattal burkol be. A nyitás csokoládé, mirtusz és kávé. Ezt követi a pézsma és a cédrus. Majd végül a füstös- fás jegyek klasszikus akkordjai szólalnak meg. Az üveg egy igazi klasszikus forma lázadása, amely végül egy utánozhatatlan dizájnban egyesül.

valentino_uomo.jpg

18.300/50 mI EDT



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr865756828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geluska 2014.01.13. 21:41:52

Már az üvege is lenyűgöző :)

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...