Fátyoltánc a bőrön

fullbeauty

A Vichy egy új alapozó családdal kápráztat el minket el januártól. A Teint Idéal névre hallgató kollekció alap pillérei: folyékony fényesség, aktív hatóanyagok, természetes hatás.

A 3 elegáns, és arany csomagolásba burkolt család első tagja, a Teint Idéal Fluid alapozó. Főleg normál bőrűeknek ajánlom a terméket. A víz alapú, ultra könnyű alapozó, szinte fátyolként borítja be bőrödet, sőt még a pórusaidat is összehúzza. És az eredmény? Egy egységes, selymes arc, akár órákon át. A Teint Idéal krém a szárazság ellen veszi fel a harcot, tehát vízhiányos bőrre ajánlom. A Hydra Capt technológiának köszönhetően, miután felkentünk a krémet a arcunkra, a víz benne marad a bőrünkben, és egész nap hidratáltnak érezzük magunkat. 4 árnyalatban is kapható a púderes érzetű krém.

kornél 7.jpg

5999.-

A család harmadik tagja a Teint Idéal Compact. Gyengéd, selymes textúrával rendelkezik. Egységesíti a bőrképet, elfedi a kisebb bőrhibákat. Finom olajtartalma miatt, nagyon könnyen felvihető az arcra. Szinte őszibarack finomságúra varázsolja az arcbőrt.


kornél 6.jpg

2 árnyalatban is kapható: Tan/ Medium

6499.-



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr365721276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...