Bőrápoló újdonságok az Avon-tól!

fullbeauty

A tél beköszöntével fontos, hogy bőrünk egészségére fokozottan odafigyeljünk. Éppen ezért bemutatok nektek két  AVON  téli bőrápoló újdonságot, amit már be is tudtok szerezni, sőt karácsonyi ajándékoknak is kiválóak!

Az első egy  Naturals sárgarépa és napraforgó energizáló arckrém. Vitaminokban, nyomelemekben és béta-karotinban rendkívül gazdag. A béta-karotin  egy természetes antioxidáns, és a bőr üde tónusáért felelős hatóanyag.Vagyis a téli sápadtság ellen kiváló fegyver. A krém ezenkívül tartalmaz még: napraforgó kivonatot, E-vitamint, folsavat, melyek a bőr regenerálódását gyorsan elősegíti. A krém bőrsimító és energizáló hatással is bír. 

 sárgarépás krém.jpg

A Téli bőrnyugtató krém méhpempővel kiválóan alkalmas a nagyon száraz bőr táplálására. Azonnali megnyugvást nyújt a nagyon száraz arc, kéz és a test bőrének, és akár 24 órás hidratálást biztosítva. Emellett védi a bőrt a zord környezeti hatásoktól. 


méhpempő.jpgwww.avon.hu

Fontos tudnotok, hogy az AVON új online rendelési felülettel bővült. A  www.avon.hu linken tudjátok elérni az AVON Online-t.




A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr285696675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...