Philips nyereményjátééééék!

fullbeauty

Közelednek az ünnepek és sokunknak gondot jelenthet, hogyan tudnánk különlegesebbé, és egy kicsit ünnepibbé tenni a hajunkat, például egy céges karácsonyi vacsorára. A Full Beauty és persze én, rátaláltam a Phlips ProCare Curler kúpos hajformázóra, amellyel akár hosszú, akár rövid a hajad, igazi glamour-os csoda frizurát tudsz varázsolni.

HP8619_A1.jpg

A Philips ProCare Curler hajformázó azonkívül, hogy csodás loknikat varázsol, sokkal kellemesebb és biztonságosabb élményt nyújt használat közben, mint elődjei, hiszen egyedien bársonyos Soft-Touch bevonata megvédi a bőrt a túlzott hő hatásaitól. Tehát aki félt a sütővasak eddigi kellemetlen élményétől, az most ezeket elfelejtheti. A  Soft-Touch bevonattal rendelkező kúp hajformázó, a hővel közvetlenül érintkező füleket és ujjakat is megóvja a nem kívánt égési sérülésektől. Ha Te is szeretnél egy ilyen fantasztikus hajformázót, két dolgot kell tenned: 1.megosztani a posztot és sok új lájkolót hozni az oldalnak(https://www.facebook.com/pages/Full-Beauty/133104466738513?fref=ts), 2. feltölteni, vagy elküldeni egy képet egy göndörített frizurádról a fullbeautyblog@gmail.com-ra! A legszebb frizura küldője nyeri meg a Philips ProCare Curler hajformázót!

Jó játékot, sok szerencsét kívánunk Nektek!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr775683511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

roni83 2013.12.10. 12:03:55

Köszönöm a lehetőséget ;)

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...