Városi életérzés...

fullbeauty

Az 2013-as őszi- téli  OPI, a San Francisco kollekciójával igazi “nyugati parti” stílusban díszíti fel a körmeidet. A színskálában az ég és tenger kékes, szürkés színeitől a decens barnás árnyalaton keresztül a mély burgundi vörösig, minden egyes színt a város valamelyik ikonikus jelképe inspirált, a Kínai-negyed, a Golden Gate híd és az Embarcadero.

SanFrancisco-by-OPI.jpg 

“Számomra a san francisco-i nők, valamint maga a város, a szépségével sokat törődő, igényes vásárlót szimbolizálják.” – meséli Suzi Weiss-Fischmann, az OPI elnöke és kreatív igazgatója. “Az európaiak számára San Francisco igazi nyugati parti érzéssel átitatott, letisztult, kifinomult megjelenést kínál. Tehát a nők, a város, a jellegzetes stílus -  mind együtt inspirálták a sikkes, városi életet megjelenítő kollekció megszületését, amiben a legforróbb divat elemek és a nagyváros eklektikus forgataga harmonikusan olvad egymásba. 

OPI-san-francisco-collection-600x375.jpg

“Ezt a 12 színt, a szeszélyes szürkétől, kéktől, az aranyosbarna, rubintpiros árnyalatokig úgy terveztem meg, hogy a szezon legmenőbb ruháihoz illő, tökéletes kiegészítők legyenek, a katonai stílustól a téli fehérségig, mindenhez jól álljanak. A kifutón a modellek tetőtől talpig különleges texturájú anyagokat viselnek.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr325670247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...